Bằng chứng glycosyl hóa không nhờ enzyme của DNA N
Evidence for non-enzymatic glycosylation of Escherichia coli chromosomal DNA.
Mironova R, Niwa T, Handzhiyski Y, Sredovska A, Ivanov I
Mol Microbiol 2005 Mar 55(6):1801-11
F1000 Factor 3.0
Victor Norris
University of Rouen, France
PHYSIOLOGY
This paper reports that the degree of DNA glycation that occurs in bacterial DNA due to non-enzymatic glycosylation depends on the growth phase of the bacteria and on the composition of the medium. This glycation is of general importance and may even underpin genetic instability and evolution.
Evaluated 6 Jun 2005
Bài báo này công bố rằng mức độ DNA glycation (glycosyl hóa DNA không nhờ enzyme) trong DNA vi khuẩn phụ thuộc vào pha phát triển của vi khuẩn và thành phần môi trường. Sự glycation này rất quan trọng, thậm chí có thể làm cơ sở cho tính bất ổn định di truyền và tiến hóa.
Evidence for non-enzymatic glycosylation of Escherichia coli chromosomal DNA.
Mironova R, Niwa T, Handzhiyski Y, Sredovska A, Ivanov I
Mol Microbiol 2005 Mar 55(6):1801-11
F1000 Factor 3.0
Victor Norris
University of Rouen, France
PHYSIOLOGY
This paper reports that the degree of DNA glycation that occurs in bacterial DNA due to non-enzymatic glycosylation depends on the growth phase of the bacteria and on the composition of the medium. This glycation is of general importance and may even underpin genetic instability and evolution.
Evaluated 6 Jun 2005
Bài báo này công bố rằng mức độ DNA glycation (glycosyl hóa DNA không nhờ enzyme) trong DNA vi khuẩn phụ thuộc vào pha phát triển của vi khuẩn và thành phần môi trường. Sự glycation này rất quan trọng, thậm chí có thể làm cơ sở cho tính bất ổn định di truyền và tiến hóa.