Thành viên cũ
Senior Member
*** Mình đang làm đề tài tốt nghiệp về lên men cacao. Mình tìm được một số tài liệu nhưng nó đòi tiền mới cho. Nay hỏi các anh chị trong đây xem có ai giúp em được không ????
*** Một số bài báo em đang cần là
1) Pure yeast culture fermentation of cocoa (Theobroma cacao L): effect on yield of sweatings and cocoa bean quality
R. Buamah , V.P. Dzogbefia and J.H. Oldham
World Journal of Microbiology and Biotechnology
Publisher: Springer Science+Business Media B.V., Formerly Kluwer Academic Publishers B.V.
ISSN: 0959-3993 (Paper) 1573-0972 (Online)
DOI: 10.1023/A:1018536519325
Issue: Volume 13, Number 4
Date: July 1997
Pages: 457 - 462
2) The Controlled Fermentation of Cocoa (Theobroma cacao L) UsingYeasts: Enzymatic Process and Associated Physico-Chemical Changesin Cocoa Sweatings
V. P. Dzogbefia, R. Buamah, and J. H. Oldham
*** Một số bài báo em đang cần là
1) Pure yeast culture fermentation of cocoa (Theobroma cacao L): effect on yield of sweatings and cocoa bean quality
R. Buamah , V.P. Dzogbefia and J.H. Oldham
World Journal of Microbiology and Biotechnology
Publisher: Springer Science+Business Media B.V., Formerly Kluwer Academic Publishers B.V.
ISSN: 0959-3993 (Paper) 1573-0972 (Online)
DOI: 10.1023/A:1018536519325
Issue: Volume 13, Number 4
Date: July 1997
Pages: 457 - 462
2) The Controlled Fermentation of Cocoa (Theobroma cacao L) UsingYeasts: Enzymatic Process and Associated Physico-Chemical Changesin Cocoa Sweatings
V. P. Dzogbefia, R. Buamah, and J. H. Oldham