Nhờ lấy giúp bài báo khoa học

Sao mình mở đường link của bạn không được nhỉ, thế làm sao mọi người có thể giúp được bạn đây?

em xin gửi lại link đây ạ:

Bài 1:
Effect of β-Carotene and Canthaxanthin ontert-Butyl Hydroperoxide-Induced Lipid Peroxidation in Murine Normal and Tumor Thymocytes

http://www.sciencedirect.com/scienc...=4169975&md5=f38971666732a65177fc2fbf3ca72f96

Bài 2:
Cis-and all-trans-canthaxanthin levels in fairy shrimps

http://www.sciencedirect.com/scienc...=4169975&md5=98f77cc15f630db9470ab4f58ab84e31

Bài 3:
Studies on canthaxanthin in lipid membranes

http://www.sciencedirect.com/scienc...=4169975&md5=97ee624b75d29a6e0b43773869e224f6

Cám ơn các anh chị, các thầy cô(y)
 
Bạn post tên bài đi, link die rồi


Tên bài là:
Determination of concentration of living immobilized yeast cells by fluorescence spectroscopy
O. Podrazky and G. Kuncova Institute of Chemical Process Fundamentals, Academy of Sciences of the Czech Republic, Rozvojova 135, 16502 Prague, Czech Republic


Received 19 April 2004;
revised 22 June 2004;
accepted 16 August 2004.
Available online 14 November 2004.


link:http://www.sciencedirect.com/scienc...serid=10&md5=8e16251772c7a8d251d88eca38c8c06e
 
em xin gửi lại link đây ạ:

Bài 1:
Effect of β-Carotene and Canthaxanthin ontert-Butyl Hydroperoxide-Induced Lipid Peroxidation in Murine Normal and Tumor Thymocytes

http://www.sciencedirect.com/scienc...=4169975&md5=f38971666732a65177fc2fbf3ca72f96

Bài 2:
Cis-and all-trans-canthaxanthin levels in fairy shrimps

http://www.sciencedirect.com/scienc...=4169975&md5=98f77cc15f630db9470ab4f58ab84e31

Bài 3:
Studies on canthaxanthin in lipid membranes

http://www.sciencedirect.com/scienc...=4169975&md5=97ee624b75d29a6e0b43773869e224f6

Cám ơn các anh chị, các thầy cô(y)

Mình lấy được 2 bài thôi 1 & 3
 
Các anh chị lấy giúp e một số bài báo cáo này nhé:

New formulations for healthier dry fermented sausages: a review

http://www.sciencedirect.com/scienc...serid=10&md5=34da11c629d2d7d17a4901f8761369d1

Usefulness of calcium lactate, citrate and gluconate for calcium enrichment of dry fermented sausages


http://www.sciencedirect.com/scienc...serid=10&md5=c46b0596b9858d3338768065bfb1c4ad

Accelerated ripening of dry fermented sausage by addition of a Lactobacillus proteinase

http://www3.interscience.wiley.com/journal/119972678/abstract?CRETRY=1&SRETRY=0

Bai cua ban.
 

Facebook

Thống kê diễn đàn

Threads
12,995
Messages
72,869
Members
45,065
Latest member
Go88aa
Back
Top