nhờ các anh chị lấy giúp em bài báo này với ạ:
Microbiological and Biochemical Study of Coffee Fermentation
http://link.springer.com/article/10.1007/s002840110213
em cảm ơn nhiều ạ!
nhờ các anh chị lấy giúp em bài báo này:
Improving the nutritional value of Golden Rice through increased pro-vitamin A content
http://www.nature.com/nbt/journal/v23/n4/full/nbt1082.html
em cảm ơn nhiều ạ :thanks:
nhờ các anh chị lấy giúp em bài báo này với
Interaction between pH, autolysis promoters and bacterial contamination on the production of yeast extracts
http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0963996999001337
em cảm ơn mọi người nhiều ạ
nhờ các anh chị lấy dùm em 2 bài báo này:
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22982636
http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0921042396802759
cảm ơn mọi người nhiều!
:thanks:
các anh chị ơi giúp em lấy bài báo này với, em cảm ơn nhiều nhiều lắm lắm hjhj
"Potential applications of laccase in the food industry" trên trang sciencedirect
:thanks:
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.